Verzending & retournering

Levertijd

Alle producten van Jolie worden na het plaatsen van uw bestelling met de hand voor u gemaakt. De tassen worden met veel liefde, persoonlijke aandacht en precisie gesneden, genaaid en in elkaar gezet. De levertijd van de tassen betreft daarom 5 tot 15 werkdagen.  

Producten op maat

Heeft u een aanvraag geplaatst voor het samenstellen van een eigen tas? Dan kan de levertijd, afhankelijk van het ontwerp, het formaat en de complexiteit van het model, variëren van 5 tot 20 werkdagen. 


Verzendkosten

De verzendkosten van alle tassen op Jolie Bags betreft €8,50, kleinere producten als sleutelhangers of onderzetters bedragen €4,50. Welke verzendkosten van toepassing zijn op uw product staat vermeld bij de productinformatie. 

 

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. PostNL levert gewoonlijk binnen 3 dagen. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Jolie is daarom niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging van uw bestelling. 


Retournering

Toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan kun je jouw tas uit de webshop binnen 14 dagen retour sturen. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@jolie-bags.nl 

Bij akkoord kun je de tas versturen naar: informaticastraat 13, 4538 BT, Terneuzen t.n.v. Jolie Bags & Accessoires. De kosten van retourneringen vallen voor eigen rekening. Je ontvangt het bedrag van je bestelling binnen 24 uur na ontvangst op je rekening. 

Op maat gemaakte tassen kunnen niet worden geretourneerd!