stel samen

Een unieke en echt leren tas zelf samen stellen? Daar kan Jolie u als de beste mee helpen! Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vermeld de 4 stappen in het contactformulier en geef per stap uw keuze aan. De informatie uit uw formulier wordt voor een prijsindicatie gebruikt. Jolie neemt altijd binnen 2 werkdagen contact op om het formulier en uw wensen te bespreken en aanvullende mogelijkheden aan te bieden. Er zal een prijsindicatie worden gegeven en bij akkoord gaat Jolie voor u aan de slag. Binnen 3 weken kunt u uw volledige op maat gemaakte unieke tas van topkwaliteit in gebruik nemen. 

Wilt u een handgemaakte tas, maar weet u niet welke gegevens u moet invullen en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Dat kan ook! Geef in het contactformulier aan dat u op basis van persoonlijk advies een tas wilt laten ontwerpen. 


STAP 1. 

- Kies een bestaand model uit de collectie in de webshop of stuur in de bijlage van de contactformulier een foto mee van het model dat u wenst

STAP 2. 

- Geef aan wat de gewenste kleur is/ kleuren zijn van de tas
- Geef aan welk soort leer u wenst door het nummer te noteren wat per soort leer vermeld staat in het overzicht van alle beschikbare kleuren en patronen.

STAP 3. 

- Geef aan welke vakken, ritsen en hengsels u wenst en van welk materiaal.
Lastig? Dan bespreekt Jolie deze stap tijdens het telefoontje 

STAP 4. 

Alle wensen genoteerd? Dan kunt u uw aanvraag verzenden! Binnen 2 werkdagen neemt Jolie contact met u op om alle wensen te bespreken.


Contact | stel samen

Leuk dat u interesse hebt in het zelf samen stellen van een tas! We nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u op.